Jag är precis inne i en blandning av depression och hypomani. Jag har varit svajig i över ett års tid nu. Kanske nästan två år till och med. Mycket av denna hypomani har berott på jobben jag varit på. Framförallt stressen och nervositeten och rädslan för att umgås med andra människor.

Rädslan bottnar i att jag på bara det senaste året blivit mycket mer insiktsfull över hur onormal jag faktiskt är. Jag har tidigare inte accepterat det faktum att jag har fem diagnoser som påverkar min personlighet. Nu har jag insett att jag många gånger är odräglig och att detta faktiskt retar upp folk. Så jag måste jobba på det.

Både skrivandet och tecknandet går trögt. Men här är lite repriser. Jag kommer lägga upp gamla grejor från den gamla bloggen lite från och till. Här är några av dem.

Kram på er! <3

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join 1,665 other subscribers

Copyright © 2023 Love Eliasson. All Rights Reserved.

%d bloggers like this: