Jag har spenderat de senaste dagarna med att fortsätta bygga upp och optimera min nya blogg. Vad tycker ni om den nya designen förresten? Jag tyckte det förra temat var så tråkigt. Så jag bytte från Twenty-Twenty One till Twenty-Twenty.

Processen med att plöja igenom mitt manus fortgår. Och det är kanske något jag skulle gjort alla de andra gångerna jag skickat in mina manus till förlag. Där finns alltid en massa fel eller brister att rätta till. Och det är inte ens tråkigt eller utdraget som jag trodde att det skulle vara. Det går rätt så snabbt också.

För övrigt har jag strul med att få annonser på min sida. Det är något som gör att Google Adsense inte godkänner min sida. Jag har nu blivit avvisad flera gånger. Men jag tror jag lyckades rätta till det sista felet den här gången.

För övrigt mår jag ganska bra trots att jag är arbetslös. Allting som jag velat göra innan, har jag plötsligt tid att göra. För mig som dessutom är överviktig och beroende av socker, är det extra viktigt att jag håller mig aktiv, kreativ och sysselsatt på vardagarna, så att jag inte blir rastlös och stoppar i mig en massa onyttigheter.

Med detta sagt vill jag önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Kramar på er alla!

Annons

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join 1,666 other subscribers

Copyright © 2023 Love Eliasson. All Rights Reserved.

%d bloggers like this: