Even if my performance anxiety has made me avoid scetches and designs lately, I have to say I miss when I made them. If I was bored I always let my imagination flow and that’s when I built my world. Most often it was creatures and characters of different sort. And sometimes one or two half naked warrior women. A handful of times I made caricatures and satire. I wonder what I should do with them. Should I complete them or sell them? Or maybe both? Please come with feedback and discuss what you think about these scetches. Thank you for your help.
Best regards from Love

Även om min prestationsångest har fått mig att undvika skisser och design på senare år så måste jag säga att jag saknar när jag gjorde dem. Om jag var uttråkad lät jag fantasin flöda och då byggde jag min värld. Oftast var det varelser och karaktärer av olika slag. Och ibland en och annan lättklädd krigarkvinna. Enstaka gånger gjorde jag karikatyrer eller satir. Undrar vad jag ska göra med dessa. Ska jag färdigställa dem eller sälja dem? Eller både och kanske? Kom gärna med feedback och diskutera vad ni tycker om skisserna. Tack på förhand.
Mvh Love

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join 1,664 other subscribers

Copyright © 2023 Love Eliasson. All Rights Reserved.

%d bloggers like this: