Det här har varit en givande vecka på många sätt. Jag har på mycket kort tid färdigställt kapitel ett och kapitel två på min roman. Äntligen känns det som att jag vet precis hur jag ska göra för att inte köra in mig i en återvändsgräns i handlingen. Det känns som att den stora stagnation jag upplevt i mitt skrivande ända sedan depressionen 2012, har börjat avta. Jag kan skriva igen utan att ha varken prestationsångest eller brist på fantasi.

Ett par dåliga saker har hänt också. Igår togs min Youtube-kanal ner utan en enda förklaring. Jag fick ett meddelande om att min kanal stängts ner på grund av upprepade fall av hets mot folkgrupp. Men både jag och alla andra vet att min kanal inte sysslar med sånt. Troligen rör det sig om massanmälningar. Samma dag blev nämligen mitt Facebook-konto bannat i tre dagar. Båda dessa incidenter inträffade EFTER att jag börjat hjälpa en väldigt utsatt vän mot Joakim Lamottes hatsvans. Jag har överklagat anmälan till Youtube och har så länge startat upp en backupkanal.

På backupkanalen har jag min första podd, nationaldagen till ära. https://www.youtube.com/watch?v=EfpmDrdQ_j4

I samband med nationaldagen har jag gjort en Metal-cover på Du gamla, du fria, vilken ni kan se här. https://www.youtube.com/watch?v=5qv2sIpuFMk

Glöm inte prenumerera på min nya kanal på: https://www.youtube.com/channel/UCrEgapUJc3dqWHh86k4PD0g

Sist men inte minst så har jag badat utanför Ystad. Min pappa filmade och allt finns nu online som bildbevis! Det var faktiskt inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. Varning för blek tjockis. Jag vill önska er alla en fortsatt fin nationaldag! På återseende. 🙂

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join 1,664 other subscribers

Copyright © 2023 Love Eliasson. All Rights Reserved.

%d bloggers like this: