För ett par veckor sedan blev jag färdig med mitt råmanus till Davanius – Draktränaren. Sedan dess har jag ändrat små delar av berättelsen. Den senaste veckan har jag korrekturläst och lektörsläst fyra kapitel och ska börja läsa igenom det femte idag, om jag nu får tummen ur röven någon gång och faktiskt gör det.

Ni vet väl att flera av mina gamla videoklipp och bilder finns tillgängliga på bloggen nu va? Kolla in dem i arkivet på menyn eller så går ni in på eliazzon.com/bilder och eliazzon.com/videoklipp. Vissa av klippen gör sig inte lämpade för en yngre publik, vill jag bara säga.

Nu när jag är arbetslös funderar jag på att börja ta tag i mitt liv på allvar. Redan igår konsumerade jag mindre sötsaker än jag gjort på mycket länge och hittills verkar det gå lika bra idag också. Så småningom ska jag börja gå ut och gå raskare och oftare. Vid årsskiftet kanske jag till och med börjar träna. Jag kommer naturligtvis skära ner ännu mer på godiset efter årsskiftet, men det här är en bra början i alla fall.

Ni har väl inte heller glömt att jag har skapat en ny youtubekanal. Den kan ni gå in på här.
https://www.youtube.com/channel/UCaT9FsrGds01rBzY6kQcWPQ

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join 1,664 other subscribers

Copyright © 2023 Love Eliasson. All Rights Reserved.

%d bloggers like this: