Ibland förstår jag inte riktigt vad folk har för problem. Nu har jag använt youtube ganska frekvent i tio år och jag har börjat lära mig ett och annat om vad som går hem och ger trafik och vad som inte gör det.

På min gamla kanal hade jag oproportionerligt många visningar jämfört med hur få prenumeranter jag hade. Det beror troligtvis på att min kanal var väldigt bred och saknade tydligt ämne, vilket jag ska ta lärdom av nu på min nya kanal. Jag märkte också att allt som handlade om Sabaton genererade väldigt många visningar och gillamarkeringar. Det är också mycket svårt att få gillamarkeringar om man är kritisk till sverigedemokraterna till exempel. Det är som att be om att få dislikes.

Jag fick väldigt många visningar på ett fåtal videos. Ett par videos hade hundratusentals visningar resten hade hundratals eller tusen, och ett par stycken hade tusentals eller tiotusentals. Vad som var tydligt var att de flesta videoklipp hade färre än tusen visningar. Om jag hade haft ett smalare ämne och en tydligare målgrupp på min kanal, samt lagt upp videoklippen i olika avsnitt efter ett bestämt schema, så alla mina prenumeranter vet vilken dag det ska komma ett nytt avsnitt, hade kanske min kanal haft fler prenumeranter och ett mer jämnt antal visningar.

Jag kan leva med att folk ogilla mina klipp, men det värsta jag vet är just anledningen. Jag har noterat att nästan ALLA de videoklipp där man kan se hur jag ser ut, mitt ansikte och höra mig tala, de får mestadel dislikes. Och jag frågar liksom bara, varför? Det spelar ingen roll vad det faktiskt handlar om, men om jag själv är med i videoklippet så blir det bara massa dislikes. Senast idag såg jag att mitt videoklipp där jag räknar upp våra statsministrar vi haft i Sverige, redan hade fått en dislike. Då är det ändå nästan ingen som upptäckt min nya kanal, förutom då ett par vänner till mig som jag har bett gå in och prenumerera. De har gett några likes gillamarkeringar. Men jag förstår inte varför människor ogillar nästan alla de videoklipp där jag syns i bild. Eller jo, jag kan förstå det.

 

Jag har under årens gång på internet fått väldigt mycket kommentarer om att jag bara är fjorton eller femton år, baserat på att jag ser yngre ut än vad jag är. Folk har ifrågasatt trovärdigheten i om det verkligen är jag som har skrivit talet eller om jag bara läser ett tal som mina föräldrar eller något politiskt parti skrivit åt mig, vilket är helt absurt. Troligtvis bottnar det här i någon form av jantelag. Men det är sjukt att man ska behöva få dislikes på alla sina klipp på grund av sitt utseende. Jag blir faktiskt både arg och ledsen och vill uppmana alla mina trogna på Facebook och följare att gå in och gilla ännu mer, kommentera ännu mer och ge så mycket support ni bara kan till min nya kanal. Hatare har ingen plats i samhället.

Min kanal hittar ni här. Peace!

Love Eliasson – Youtube

Annons

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join 1,666 other subscribers

Copyright © 2023 Love Eliasson. All Rights Reserved.

%d bloggers like this: