Hej på er! Ni som följer mig på instagram kanske börjar undra vad det är för konstiga människor jag börjat följa. Nu är det så här att det inte är jag som följer någon av dem. Folk i världens alla hörn verkar vara inloggade på mitt konto, när jag går in i inställningarna och kollar i sessionerna. Göteborg, Köpenhamn, Någon liten by som heter Bro, och massa andra platser halva jordklotet bort som jag inte minns namnet på.

Så det är ju uppenbarligen inte bara EN person som gjort det här, utan några som samarbetar för att följa massa storbystade silikonbrudar från mitt konto, vilket gör det hela ännu mer obehagligt. Under de närmsta dagarna kommer jag ta bort drygt drygt 1600 människor som figurerna bakom mitt konto börjat följa. Jag följde inte ens tvåhundra människor innan det här. Nu är de 1800 stycken. Så ifall ni tror att jag är något creep som bara följer massa halvnakna bikinibrudar, så vill jag bara tillkännage att det inte är jag som gjort det. Jag har nu bytt lösenord och loggat ut från alla sessioner där mitt konto varit inloggat.

Jag kommer avfölja några hundra om dagen, för jag vill gärna slippa ägna hela kvällen och natten åt att ta bort en människa i taget, eftersom sociala medier sällan erbjuder återställning till tidigare tidpunkter eller ens att man kan välja flera samtidigt. Det kan mycket väl ha varit så att någon fått massa elaka eller olämpliga kommentarer från mitt konto också. Jag vet inte. De kanske till och med har gillat tvivelaktiga inlägg i mitt namn. Då ber jag om ursäkt och tillkännager att det inte är jag som gjort det.

Tydligen har jag börjat följa brottslingen och kvinnoförnedraren Johannes Leonidas som var med i Ex on the Beach. Han är troligen den sista jag skulle följa. Dels för att jag varken tänder på tatuerade aids-kändisar som bara skriker anabola, som misshandlar eller säger till tjejer att “du ska väga 50 kilo, gumman.” Och dels för att jag inte är intresserad av att följa massa bikinibrudar som visar röven och som bara utstrålar silikon och skickar scam-meddelanden till folk. Här är några av de över tusen människor som hackarna följde i mitt namn.

Med detta sagt vill jag önska er alla en fin kväll!

Annons

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join 1,666 other subscribers

Copyright © 2023 Love Eliasson. All Rights Reserved.

%d bloggers like this: