Det här är ett ganska långt inlägg som handlar om min världsbild och människosyn.

Pessimist, som man så ofta kallas, det är samma sak som realist för mig. Allting tyder på att både Sverige och resten av världen har en mycket dyster framtid att gå till mötes. Det är bara att titta på utvecklingen. Demokratin avskaffas i land efter land. USA, Turkiet, Ryssland, Ungern, Polen och Brasilien är bara några exempel. Samtidigt ser vi hur demokratiska länder blir mer och mer korrupta.

Över lag kan jag säga att demokrati är skitsnack. Det finns ingen demokrati och har aldrig funnits. Folkvalda politiker är bara en fasad för att vi ska tro att vi kan påverka. I själva verket är det bankerna, multinationella företag, militärmakten och globalister som styr hela världen och medvetet förstör den. Folkvalda politiker har bara en marginell påverkan.

USA med CIA i spetsen skulle kunna göra vad som helst för att förhindra att obekväma sanningar kom fram om vilka som verkligen styr världen. CIA har ju som bekant lönnmördat tusentals folkvalda politiker och aktivister eller andra politiker som hotar deras världsherravälde. Varför tror ni att den dömda sexbrottslingen i USA begick självmord? Jo i själva verket begick han inte självmord alls. Det var CIA som tog livet av honom eftersom han satt inne på uppgifter om att världens mäktigaste personer hade köpt hans prostituerade kvinnor.

När USAs regering lönnmördade demokraten Salvador Alleande bevisade de sin agenda tydligt. Det är meningslöst att kämpa för förändring. USAs proxykrig som de startade i Syrien via sina proxyrebeller är ett annat exempel på odemokratisk infiltration.

Världen styrs av onda mördare och rånare som genom monetära monopol förstör planeten och utarmar folket. Några att nämna är George Soros – en högervriden misantrop som sedan 1990-talet tjänat förmögenheter på att sabotera andra länders valuta. På 90-talet misslyckades han med att förstöra Sydostasiens ekonomi. I slutet av 80-talet bidrog han till 90-talskrisen. Att svensk media benämner honom som filantrop visar hur köpta de är. Det är bara att gå in på hans eget företags hemsida – Open Society. Där kan man se hur många EU-politiker han har i sin ficka.

George Soros är förstås inte ensam. Vi har Mark Zuckerberg och Facebook, Google och Apple. Apple samarbetar förövrigt med USAs regering för att avlyssna miljontals människor, vilket avslöjats av hjältar som Edward Snowden och Julian Assange.

Lobbyn som förstör klimatet. Här finns jättarna inom oljeindustrin, köttindustrin och klädindustrin. ETC skrev nyligen om hur dessa företag storsatsar inför EU-valet för att muta så många politiker det bara går i EU, så att de ska ändra sig i miljöfrågan. Köttindustrin ska vi inte ens tala om. I den mycket intressanta dokumentären Cowspiracy, kan vi se hur köttindustrins jättar har mutat stora miljöorganisationer som till exempel Greenpeace till att inte berätta sanningen om köttproduktionens konsekvenser. Vi ser också hur dessa skurkar har mördat tusentals sydamerikaner som öppet protesterat mot skövlingen av regnskog i Amazonas.

Sveriges regering är förstås inte oskyldiga heller. De är högst delaktiga i den här världsordningen. Totalt köpta av EU, USA och Turkiet som genom sin krigsorganisation NATO söndrar och härskar. Här kan ni läsa mer om vilka företag som kontrollerar världen.

https://www.aftonbladet.se/kultur/bokrecensioner/a/Jo7Mk4/eliten-som-kontrollerar-det-globala-kapitalet

https://www.cowspiracy.com/

https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

https://www.etc.se/klimat/oljejattar-lagger-miljarder-pa-eu-lobbyism?fbclid=IwAR0kexbaa5bARDnLQQ_NW6rS4KSKRLW_dtIzlJMYVgViekwL649mpVpMZ9k

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join 1,664 other subscribers

Copyright © 2023 Love Eliasson. All Rights Reserved.

%d bloggers like this: