Cover släpps i april. Gissa vilken!

Tag varning, mina vänner! Den första april det här året kommer en mycket speciell cover, som några av er hört innan, att släppas på Spotify, Apple Music, Google Play och allt vad fan det nu heter.

Jag ansökte om rättigheterna till låten “Stink-Foot” via min distributionskanal Distrokid. “Zappa Family Trust.”, Frank Zappas familjeföretag som tog över efter hans död, godkände covern så att jag fick licens för att lägga upp min cover på deras låt. Det är en svensk översättning med en väldigt fri tolkning, både musikaliskt och textmässigt. Den heter “Fotsvett.” Ni kan spara den här i förväg. Enjoy!

Spara “Fotsvett” här:

Annons

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Join 1,666 other subscribers

Copyright © 2023 Love Eliasson. All Rights Reserved.

%d bloggers like this: